Samsung printers en inkt toners online bestellen

Samsung printers en inkt toners online bestellen

Samsung Group is een van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Het is een Zuid-Koreaans bedrijf dat producten ontwikkelt en produceert op het gebied van tele-communicatie, digitale apparatuur, digitale media en halfgeleiders. De dochteronderneming Samsung Electronics richt zich met haar divisie Digital Media op de productie van onder meer televisies, LCD monitoren, laptops en Samsung laserprinters.

Samsung afdruksystemen

Samsung heeft laserprinters en laser multifunctionals in haar assortiment. Daarnaast levert Samsung alle printing supplies en toebehoren voor haar afdruksystemen. Hiermee haalt u gegarandeerd de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties in huis. Door het gebruik van originele supplies en toebehoren verlengt u de levensduur van uw laserprinter. De afdruksystemen van Samsung kunnen zowel lokaal gebruikt worden als gemakkelijk geïntegreerd worden in uw netwerk.

Laser printers

De laserprinters van Samsung zijn beschikbaar in kleuren en zwart-wit modellen. Het bedrijf heeft diverse varianten ontwikkeld speciaal voor uw unieke bedrijfssituatie. Voor middelgrote bedrijven biedt Samsung een model wat afdrukken in hoge snelheid combineert met goede prestaties en betrouwbaarheid. De machines kunnen dubbelzijdig afdrukken waardoor u kosten en tijd bespaart. Ze printen tot 32 pagina’s per minuut in kleur en 40 pagina’s per minuut in zwart-wit. De toner besparing knop laat u tot 40% besparen op de toner, terwijl u de afdrukkwaliteit behoudt. Daarnaast heeft Samsung modellen in haar assortiment die ideaal zijn voor persoonlijk gebruik, door de kleine afmetingen van de machine. Ook als u graag draadloos wilt printen, biedt Samsung hier de oplossing voor. Speciaal voor het afdrukken van complexe kleurenafbeelding biedt Samsung een machine die ontwikkeld is met het oog op “imaging”

Laser multifunctionals

De laser multifunctionals van Samsung kunnen printen, scannen, kopiëren en faxen. Ook deze zijn beschikbaar in een kleuren en een zwart-wit variant. Samsung heeft diverse modellen ontwikkeld, waardoor er altijd een multifunctional van Samsung beschikbaar is voor uw unieke bedrijfssituatie. Een aantal van de machines is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van hoge volumes. Ze drukken af tot 43 pagina’s per minuut enkelzijdig en tot 40 pagina’s per minuut dubbelzijdig in zwart-wit met de unieke Samsung toners.

Kleinere modellen

Daarnaast zijn er kleine modellen beschikbaar die op uw eigen bureau passen. Ook levert Samsung draadloze multifunctionals met goede prestaties en een hoge afdrukkwaliteit. In haar lijn multifunctionals levert Samsung een machine die is ontwikkeld specifiek voor het werken met kleuren afbeeldingen en zowel enkelzijdig als dubbelzijdig kan afdrukken in hoge kwaliteit.