Alle e-mail providers met elkaar vergelijken

We ontvangen tegenwoordig bijna geen brieven via de post meer. Alleen datgene wat echt noodzakelijk is, zoals de brieven van de overheid, krijgen we nog in de brievenbus. Het meeste contact handelen we af via e-mail, dit scheelt een hoop tijd en een hoop printwerk. Dit heeft er wel toe geleid dat we soms dagelijks tientallen mailtjes krijgen in onze inbox. Daarom is het belangrijk om altijd en overal goed bereikbaar te zijn via e-mail, dat doe je door gebruik te maken van webmail.

Gratis e-mail bij je internet abonnement

Als je een internetabonnement afsluit dan krijg je er bij de meeste internetaanbieders ook direct een e-mailadres bij. Dit is handig omdat de provider jou dan kan bereiken op dit adres, mocht je nog geen e-mailadres hebben. Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om je bestaande e-mailadres te behouden en daar gebruik van te maken. Het is niet verplicht om het gratis adres van de internetaanbieder in gebruik te nemen.

De oudste internetaanbieder van ons land

Als je op zoek bent naar een goede internetaanbieder waar je een internetabonnement af kan sluiten dan raden wij je ook aan om eens een kijkje te nemen naar de webmail van XS4ALL. Dit is de oudste provider van ons land. Het bedrijf was de eerste met het aanbieden van stabiel internet voor consumenten en bedrijven, en biedt uiteraard ook mogelijkheden om je e-mail te beheren. En inloggen bij XS4ALL schijnt ook zeer makkelijk te zijn. Net als de meeste internetaanbieders biedt XS4ALL ook webmail mogelijkheden. 

Waarop letten bij het kiezen van een e-mail provider

Er zijn een aantal aspecten om op te letten als je een internetabonnement afsluit en daarbij ook een e-mail provider in de arm neemt. Uiteraard moet je zeker weten dat je e-mail altijd en overal te bereiken is, oriënteer je daarom goed op de webmail mogelijkheden.